Fundus Šport je tvrtka koja se već 25 godina uspješno bavi maloprodajom i veleprodajom svjetski poznatog proizvođača sportske opreme MACRON. Uz veliku ponudu sportske obuće , odjeće, opreme i rekvizita, nudimo i uslugu tiska (brojeva, natpisa, reklama, grbova).

Cilj tvrtke

Naš cilj je da svim generacijama, rekreativcima i sportašima ponudimo kvalitetnu sportsku opremu i da im osiguramo zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine.

Misija i vizija

Misija tvrtke Fundus Šport je da uvijek bude inspirativan i aktivno povezan sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima, kroz jedinstveno veleprodajno i maloprodajno iskustvo i dizajn proizvoda, oplemenjujući životni stil potrošača.

Zahvaljujući radnoj atmosferi koju gradimo na dijalogu, uzajamnom timskom radu, kao i spremnosti da učimo i da se usavršavamo, postali smo jedna prepoznatljiva tvrtka čiji je dokaz 25 godina neprekidnog rada i tisuće zadovoljnih klijenata.

 

Kontaktirajte nas kako bi Vam mogli dati dodatne informacije o proizvodima i uslugama, cijenama i uvjetima plaćanja, te dogovoriti naš posjet, prezentaciju opreme i moguću buduću suradnju.