Macron sportska oprema

MACRON, talijanska tvrtka sa sjedištem u Crespellani (BOOLOGNA) je europski lider u proizvodnji aktivne sportske odjeće. Macron posluje na tri glavna poslovna područja: -teamwear- odjeća i pribor za profesionalne i amaterske timove (nogomet, košarka, odbojka, bejzbol, rukomet, 5-A nogomet, trčanje); -merchandising- službeni dresovi, oprema za slobodno vrijeme ; -leisurewear- sportske odjeća za slobodno vrijeme. Macron duguje svoj uspjeh kvaliteti proizvoda, visokoj kvaliteti usluga i na sposobnost da najbolje prepoznaje potrebe sportaša

2014. godina

Macron sportska oprema

Postignut je veliki cilj: MACRON STADION. Po prvi put u povijesti nogometa talijanska tvrtka je dala svoje ime na stadion engleskog kluba. Zahvaljujući dogovoru sa nogometnim klubom Bolton Wanderers, Bolton stadion je preimenovan i sada se zove Macron Stadium. Ugovor je postignut na 4 godine.

Macronov stadion je moderan s kapacitetom od gotovo 30.000 sjedalica, a završen je 1997. godine, zamijenivši stari i dotrajali stadion Burnden Park. Posebno je poznat i prepoznatljiv po svojoj karakterističnoj krovnoj konstrukciji. Zamišljen je kao višenamjenska arena. Osim nogometa, koristi se za boks mečeve, za Rugby prvenstvo, prvenstvo Engleske u pikadu te za velike koncerte.

2013. godina

Macron sportska oprema

Macron je već međunarodno priznata sportska marka i prepoznatljiv brand, poznat po kvaliteti svojih proizvoda i pouzdanosti svojih usluga. Postigli smo vodeću poziciju u poslovanju sportskom opremom, te uvodimo novu kolekciju popularno nazvanu "sportsko- ležerna", koja je posebno dizajniran za mlade, pametne i dinamične potrošače.

U Macronovu obitelj koju sponzoriramo, ulaze veliki profesionalnu sportski klubovi te nacionalni savezi: SSC Napoli, SS Lazio, Aston Villa, Real Betis i nacionalni škotski Ragbi savez

 

Macron je osnovan 1971. godine kao distributer američkih sportskih marki i brandova za Italiju. Glavno širenje organizacije počinje 1994. godine, što se podudara sa preseljenjem i konsolidacijom na novom na području, periferiji Bologne u mjestu Crespellano. Macron počinje dizajnirati sportsku opremu za profesionalne klubove / nogomet, 2001. godine. Macronov prvi ugovor bio je sa nogometnim klubom Bologna. Širenje izvan talijanskog tržišta započela je 2005. godine.